Sayfalar

19 Haziran 2010 Cumartesi

Birlik olmamızın gerektiği en önemli günlerdeyiz!


            Birlik olmalıyız. Biz birlik olalım ki dünya karşımızda eğilsin bir yerde dik durmakla olmaz her yerde dik durmamız gerekir. Mavi Marmara için yürüyenlere hadi yine bekliyoruz şimdi de kendi şehitlerimize, kendi çocuklarımıza, Mehmetçiklerimiz için sokağa çıkalım bu sefer kendi milletimiz için Türk bayraklarıyla hep birden ve tek ağızda haykıralım kahrolsun pkk diye birlik olmamız gerek. Eksen kayması diyorlar derler ama bilmiyorlar ki Türk birleştiği zaman, birlik olduğu zaman dünyayı yöneteceğini bilmiyorlar tarihimizi, geçmişimizi tanımıyorlar bizi biz Türk’üz Doğu Batı değil her yeri yönetiriz istersek.

İsrail’e posta koyuyoruz, askerlerimize hain saldırı gerçekleşiyor, İran’ın arkasındayız diyoruz, şerefsizler hain saldırı yapıyor bunlar kukla bizim büyüklere artık yeterrrr! Dememiz gerekmiyor mu. Bir tane Annemiz ağlamasın, kendi çocuğumuz ölmesin artık, artık birlik olalım hep beraber bunlara karşı yumruğu masaya koyalım. Yanımızda görünen ne Batı ne ABD ne de diğer devletler her zaman arkamızdan iş çevirdiklerini biliyoruz ama bir şey yapmıyoruz neden! Terör örgütlerini destekleyenlerle anlaşmalar imzalıyoruz silah alıyoruz hem bize satıyorlar hem de şerefsiz terör örgütlerine hem bizim arkamızdalar hem de onların bundan bir sonuç çıkmaz artık yeni şeyler yapmalıyız.
Güvenlik doktrini değiştirmemiz gerek. Yeni şartlara göre düzenlenmeli bizim çocuklarımız ölmesin, şehitlerimiz olmasın. Neden dünyaya diyemiyoruz ya bizimlesiniz ya da karşımızda terör örgütleriylesiniz bütün uluslararası platformlarda böyle diyemiyoruz. Artık bizim dönemimiz başlamalı Kuzey Irak’a bir tabur askerle ne yapacağımızı dünya biliyor ama neden hala bunların arkasındalar neden çünkü biliyorlar biz birlik olduğumuz her zaman dünyayı yönetiyoruz biliyorlar ve bize karşı kullanıyorlar. Lütfen artık birlik olalım hep birlikte hem terör örgütlerine hem de Türk’ü sevmeyen herkese ders verelim Atamızın dediği gibi bu bizim içimizde var damarlarımızdaki asil kanda var ve ders verebiliriz bütün dünyaya yeter diyelim her gün kalktığımızda bir aileye daha ateş düşmesin şehitlerimiz olmasın biz birleşelim artık onlar ağlasın biz ağlamayalım birlik olalım sadece birlik olalım….  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder